Ratioterm
Cautare
Contul meu
RO HU EN DE
Online Catalog
Cosul meu:
0 produs
Furnizori

Pentru o imbunatatirea continua a serviciilor si produselor noastre, punem un accent deosebit pe calificarea continua a angajatilor nostri pe de o parte si calificarea continua a partenerilor nostri, pentru a putea oferi Clientilor solutii economice si ecologice in acelasi timp pentru incalzirea si racirea spatiilor si prepararea apei calde menajere atat pentru cladiri rezidentiale cat si pentru spatii comerciale.

 

Seminar OSKAR

Pentru a putea oferi utilizatorului siguranta unei lucrari de calitate si faptul ca instalatia de incalzire sie preparare apa calda menajera vor fi instalate, puse in functiune si intretinute in modul cel mai profesional, firmele de instalatii trebuie sa participe la un seminar de o zi inainte de livrarea sistemelor de acumulare OSKAR.

Program seminarii

-


Formularul de inscriere pentru seminarul OSKAR

 

Seminar Thermozyklus

Pentru a intelege indeplin functionarea si avantajele oferite de sistemul de control Thermozyklus si pentru a fi pregatit pentru instalarea unui astfel de sistem, va fi nevoie de o participare la prezentarea sistemului.

Program seminar

-

 

Formular inscriere Prezentare THERMOZYKLUS

cheap 925 sterling silver bangle fallon 925 sterling silver bangle fallon jewelry fallon rings fallon bangle fallon sterling silver rings for women sterling silver rings for women

© 2009 Ratioterm. All Rights Reserved