Ratioterm
Cautare
Contul meu
RO HU EN DE
Online Catalog
Cosul meu:
0 produs
Furnizori

fake watches Kosten, Lieferung und Service zu übertreffen." onmouseover="this.style.backgroundColor='#ebeff9'" onmouseout="this.style.backgroundColor='#fff'">FILOZOFIE
breitling replicastyle.backgroundColor='#ebeff9'" onmouseout="this.style.backgroundColor='#fff'">Mentinem un parteneriat puternic si de incredere cu clientii nostri. Cerintele clientului si sarcinile legate de de aceste cerinte sunt baza oricarei dezvoltari.

Angajamentul nostru este de a recunoaste nevoile viitoare si de a dezvolta produse in conformitate cu protectia mediului inconjurator.

Angajatii nostri calificati si motivati sunt baza succesului nostru. Doar cea mai buna calitate si cel mai inalt standard tehnic indeplineste cerintele noastre.

TELURI
Dorim sa crestem impreuna cu clientii nostri, sanatos, dar puternic. Scopul nostru este de a fi intr-o perioada de cativa ani unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie in Romania. Piatra de temelie a fost pusa. Primele rezultate ne arata ca suntem pe drumul cel bun.

VIZIUNE
Lider de piata in proiectarea si vanzarea de sisteme HVAC prin incheierea de parteneriate pe termen lung, bazate pe integritate si etica.

sterling silver rings for women sterling silver rings for women cheap sterling silver rings cheap 925 sterling silver bangle cheap 925 sterling silver earrings cheap sterling silver earrings cheap 925 sterling silver jewelry

MISIUNE
Noi lucram cu responsabilitate, intr-o echipa flexibila si inovatoare, care lucreaza cu dedicatie si angajament total pentru a depasi asteptarile clientilor privind calitatea, costul, de livrare si de servicii.

VALORI
Eficienta • Crearea de oportunitati • Inovatie
Lucrul in echipa • Integritate • Satisfactia clientului

 

 

© 2009 Ratioterm. All Rights Reserved