Ratioterm
Cautare
Contul meu
RO HU EN DE
Online Catalog
Cosul meu:
0 produs
Furnizori
Principiul de functionare al pompelor de caldura
Principiul de functionare al pompelor de caldura este practic identic cu cel al unui frigider. In timp ce in cazul frigiderului acesta extrage caldura din interior si o transfera mediului inconjurator, pompa de caldura extrage caldura
Principiul de functionare al pompelor de caldura

replica watches 0pt; text-align: justify;">Principiul de functionare al pompelor de caldura este practic identic cu cel al unui frigider.In timp ce in cazul frigiderului acesta extrage caldura din interior si o transfera mediului inconjurator, pompa de caldura extrage caldura mediului inconjurator si o reda spatiului de incalzit.Pompele de caldura absorb  pentru a produce energie termica aproximativ 75% din mediul inconjurator (aer, apa) si aproximativ 25% energie electrica.

Principiul de functionare este cel al frigiderului fiind inversate in cazul pompelor de caldura partile.In pompa de caldura circula un mediu de racire care evapora la temperaturi scazute. Prin evaporare extrage din circuitul sursei de energie caldura. Lichidul din pompa este apoi comprimat, prin cresterea presiunii creascand si temperatura. In cele din urma fluidul se lichefiaza cedand astfel cantitatea de caldura sistemului de incalzire.

Avand in vedere faptul ca 75% din energia necesara provine din mediul inconjurator, nu este doar un sistem regenerabil dar reduce si costurile cu incalzirea respectiv costurile de exploatare, asigurand utilizatorului independenta fata de combistibilii fosili. Folosind in afara de energia mediului curent electric, care este din ce in ce mai mult produs din energii regenerabile (solara sau eoliana) devine poma de caldura din ce in ce mai accesibila din punct de vedere al costurilor si al cheltuielilor cu energia.

fallon earrings for sale sterling silver earrings for sale sterling silver earrings for women sterling silver rings for women 925 sterling silver rings for women 925 sterling silver earrings for women 925 sterling silver bangle for women sterling silver bangle for women

© 2009 Ratioterm. All Rights Reserved