Ratioterm
Cautare
Contul meu
RO HU EN DE
Online Catalog
Cosul meu:
0 produs
Furnizori
Sistemul RDS Raveli
RDS (Ravelli Dynamic System) este rezultatul eforturilor Ravelli in cercetare si dezvoltare realizate in colaborare cu Universitatea din Brescia (Departamentul de Inginerie Mechanica a Technici Fizice).
Sistemul RDS Raveli

RDS (Ravelli Dynamic System) este rezultatul eforturilor Ravelli in cercetare si dezvoltare realizate in colaborare cu Universitatea din Brescia (Departamentul de Inginerie Mechanica a Technici Fizice). Aceasta noua technologie permite AUTO-regularea parametrilor de combustie prin marirea sau micsorarea cantitatii de aer,pentru a obtine tot timpul cea mai mare eficienta a semineului si pentru a asigura o siguranta marita a consumatorul final.


Variatia factorilor externi cum ar fi calitatea peletilor, altitudinea la care este instalata soba, temperatura de operare, tirajul cosului, sunt factori care influenteaza performantele semineului si duc la fluctuatii ale parametrilor de arder.


Noile seminee Ravelli in schimb , datorita sistemului unic RDS, modifica parametri de combustie,sterling silver rings for women cheap sterling silver rings cheap 925 sterling silver bangle cheap 925 sterling silver earrings cheap sterling silver earrings cheap 925 sterling silver jewelry fallon jewelry pentru a determina o ardere optima si constanta, permitand astfel un control sporit al procesului de ardere.

© 2009 Ratioterm. All Rights Reserved