Descopera noua aplicatie mobila Ratioterm -oferta instant pe e-mail!

Atunci cand ai nevoie de o lista de materiale, plecand doar de la schita incaperii, te poti ajuta de aplicatia noastra, cu rezultate complete in doar cateva minute!

Cu Ratioterm esti mai productiv, reprezinta trusa ta pentru creativitate in afaceri, ceea ce inseamna ca, cu ajutorul acesteia vei avea mai multe motive de a duce mai departe ideile pe care ti le-ai propus.

Mod de functionare:

Primul pas pe care trebuie sa il faci in accesarea platformei noastre, este acela de a avea un user si parola, pe care va trebui sa ti le genereze un reprezentant zonal de vanzari din cadrul firmei Ratioterm

Dupa logare, vei gasi, nu doar aplicatia noastra, ci si promotiile actuale, beneficii, bonusuri oferite pe parcursul unei saptamani/luni.

Se va accesa partea de aplicatii unei vei gasi mai multe module de calcul pentru sistemul de instalatii dorit.

Se vor completa datele generale ale proiectului, se vor incarca fisiere/poze, dupa caz, setezi datele preferentiale ale sistemului si vei primi rezultatele calculului pe loc.

Cu aplicatia noastra poti face calcule rapide ale sistemelor de instalatii dorite, direct de pe tableta sau de pe telefonul mobil!